muskulær mann , ikon på en som tar Tongkat Ali

Tongkat Ali vs Fadogia Agrestis: Den ultimate testosteron tilskudd

Testosteron tilskudd er i stor etterspørsel, med et økende antall menn som søker naturlige måter å øke testosteronnivåene sine på. De mest populære naturlige testosteronforsterkerne er Tongkat Ali og Fadogia Agrestis. I dette ultimate oppgjøret vil vi sammenligne disse to kraftige urtetilskuddene for å bestemme hvilket som er det beste valget for å forbedre testosteronproduksjonen. La oss dykke inn, men før det; Vi har både Tongkat Ali og Fadogia Agrestis til salgs her på Uniiq.no.

 

Hva er Tongkat Ali?

 • Opprinnelig fra Sørøst-Asia, er Tongkat Ali (Eurycoma longifolia) et kjent urtetilskudd.
 • Tradisjonelt brukt for sine afrodisiakumegenskaper og for å forbedre mannlig seksuell ytelse.
 • Studier tyder på at det kan øke testosteronnivået og redusere stress

Hva er Fadogia Agrestis?

 • Funnet i deler av Afrika, er Fadogia Agrestis en relativt ny tillegg til det naturlige testosteronforsterkermarkedet.
 • Tradisjonelt brukt til å behandle erektil dysfunksjon og øke libido.
 • Forskning er begrenset, men viser potensial for å øk testosteronnivået. 

Vitenskapen bak naturlige testosteron tilskudd

 • Testosteron er et hormon som er ansvarlig for mannlige seksuelle egenskaper, muskelvekst og generell velvære.
 • Ettersom menn blir eldre, kan testosteronnivåene synke, noe som fører til redusert energi, libido og muskelmasse.
 • Naturlige testosteronforsterkere virker ved å stimulere kroppens naturlige produksjon av hormonet eller ved å hemme konverteringen av testosteron til østrogen

Mann som trener med økt testosteron ved hjelp av Tongkat Ali og Fadogia Agrestis

Tongkat Ali: Fordeler og bevis

 • Forbedrer libido: Studier har vist at Tongkat Ali kan forbedre seksuell lyst og ytelse hos menn betydelig.
 • Øker testosteronnivået: Forskning antyder at Tongkat Ali kan øke testosteronnivået med opptil 37% hos menn med lavt testosteron.
 • Reduserer stress: Tongkat Ali har vist seg å redusere kortisolnivået, noe som kan bidra til å lindre stress og forbedre humøret

Fadogia Agrestis: Fordeler og bevis

 • Forbedrer libido: Fadogia Agrestis har en lang historie med bruk i tradisjonell afrikansk medisin for behandling av erektil dysfunksjon og økning av seksuell lyst.
 • Potensial som testosteronbooster: Begrenset forskning har vist at Fadogia Agrestis kan øke testosteronnivået hos rotter; imidlertid er det fortsatt behov for studier på mennesker.
 • Antioksidantegenskaper: Fadogia Agrestis har vist seg å ha antioksidantvirkninger, noe som kan gagne den generelle helsen.

 

Sterk man med six-pack

Oppgjøret: Tongkat Ali vs Fadogia Agrestis

 • Forskningsstøtte: Tongkat Ali har mer omfattende forskning som støtter dets testosteron-økende effekter, mens forskningen på Fadogia Agrestis fortsatt er i begynnelsen.
 • Popularitet og tilgjengelighet: Tongkat Ali er mer allment tilgjengelig og kjent i markedet, noe som gjør det lettere å finne og kjøpe.
 • Bivirkninger: Både Tongkat Ali og Fadogia Agrestis anses som trygge når de brukes på riktig måte; imidlertid kan potensielle bivirkninger inkludere søvnløshet, irritabilitet og mage-tarmproblemer for Tongkat Ali, og mild mageforstyrrelse for Fadogia Agrestis.
 • Allsidighet: Tongkat Ali har ekstra stressreduserende fordeler, noe som kan være en fordel for de som søker et mer omfattende tilskudd

Dommen

Selv om både Tongkat Ali og Fadogia Agrestis viser løfter som naturlige testosteronboostere, går Tongkat Ali seirende ut på grunn av sin mer omfattende forskningsstøtte, bredere tilgjengelighet og ekstra stressreduksjonsfordeler. Det sagt, er Fadogia Agrestis fortsatt et levedyktig alternativ, spesielt for de som er interessert i å utforske mindre kjente kosttilskudd. Det som anbefales av eksperter, deriblant Andrew Hubermann er å kombinere. 

Hvordan kombinere Tongkat Ali og Fadogia Agrestis

For å øke testosteron:

 • Tongkat Ali - 400 mg tatt daglig.
 • Fadogia Agrestis - 425 mg til 600 mg tatt daglig.

Menn kan noen ganger begynne å føle seg mindre selvsikre når de blir eldre. En nedgang i testosteronnivåene kan være årsaken til det. Andrew støtter behovet for å holde kroppens hormonnivåer balansert. Men, med det sagt, før man vurderer Andrew Huberman testosterontilskudd, bør man først forsikre seg om at de får nok søvn, er involvert i en eller annen form for fysisk aktivitet regelmessig, spiser et næringsrikt kosthold og minimerer langvarig stress.

Konklusjon

I konklusjonen er den ultimate naturlige testosteronforsterkeren et oppgjør mellom Tongkat Ali og Fadogia Agrestis. Denne artikkelen avslører at begge kosttilskuddene har unike styrker og fordeler. Tongkat Ali er vinneren når det gjelder forskningsstøtte, popularitet og allsidighet, noe som gjør det til det foretrukne valget for de som søker et bevist og bredt tilgjengelig tilskudd. Imidlertid bør Fadogia Agrestis ikke overses, da det kan være et passende alternativ og/eller substitutt for personer som er interessert i å utforske nye muligheter eller de som ikke har opplevd ønskede resultater med andre kosttilskudd. Rådfør deg alltid med en helsepersonell før du legger til et tilskudd i kostholdet ditt og følg deres veiledning for optimale resultater.

Tilbake til bloggen