Ofte stilte spørsmål / FAQs

Vi er helt enig. Det er ekstremt viktig å vite hva du forer kroppen din med. Derfor har vi laget denne FAQ’en for å besvare alle spørsmål om våre spørsmål. Mye av svarene her finner du også i informasjonen på produktsidene. Finner du ikke svar på hva du er ute etter kan du ta kontakt med oss. Vi har 24 timers svargaranti.

Om Produktene

Hva er Tongkat Ali?

Tongkat Ali, også kjent som Eurycoma longifolia, er en plante innfødt til Sørøst-Asia. Den er kjent for å øke testosteronnivåene, forbedre styrken, og øke den seksuelle ytelsen.

Hvordan bruker jeg Tongkat Ali?

Det er best å følge instruksjonene på produktetiketten for dosering. Generelt sett tas Tongkat Ali oralt, enten som en pille, te eller ekstrakt.

Hvilke helsefordeler er knyttet til inntak av Tongkat Ali?

Mange mener at Tongkat Ali kan forbedre libido, øke testosteronnivået, fremme muskelvekst, og øke energi og utholdenhet. Noen undersøkelser har også antydet at det kan ha antioksiderende egenskaper.

Er det noen bivirkninger forbundet med Tongkat Ali?

Selv om Tongkat Ali er generelt betraktet som trygt når det tas i moderate mengder, kan noen mennesker oppleve bivirkninger som søvnløshet, økt hjertefrekvens, eller irritabilitet. Det er alltid lurt å konsultere en helsepersonell før du starter med ethvert supplement.

Hva er Lion's mane

Lion's Mane er en type medisinsk sopp som har vært brukt i århundrer i tradisjonell kinesisk medisin. Den er kjent for sine kognitive forbedrende effekter og potensielle fordeler for hjernen og nervesystemet.

Hva hjelper Lion's mane mot?

Studier viser at Lions Mane kan forbedre kognitiv funksjon, støtte hjernens helse og bidra til å stimulere produksjonen av nervevekstfaktorer, noe som kan være gunstig for hjernens helse.

Les mer i vår artikkel om 9 helsemessige fordeler med Lion's Mane Mushroom (+ bivirkninger)

Hva er Fadogia Agrestis?

Fadogia Agrestis er en plante som er innfødt til Afrika. Den er tradisjonelt brukt for å øke libido, testosteronnivåer, og forbedre den generelle seksuelle ytelsen.

Er det noen bivirkninger av Fadogia Agrestis?

Selv om Fadogia Agrestis generelt er trygt, kan det i noen tilfeller føre til noen bivirkninger som søvnproblemer, urolig mage, eller irritabilitet. Vi anbefaler at du snakker med helsepersonell før du starter med Fadogia Agrestis.

Er det trygt å kombinere Lions Mane, Fadogia Agrestis, og Tongkat Ali?

Det er ingen kjente negative interaksjoner mellom disse tre produktene, men vi anbefaler alltid at du snakker med en helsepersonell før du begynner å ta noen nye kosttilskudd, spesielt hvis du allerede tar noen form for medisin.

Om kjøp fra Uniiq.no

Hvordan kan jeg spore min ordre?

Når du har lagt inn en ordre, vil du motta en bekreftelses-e-post med sporingsinformasjon. Du kan bruke denne informasjonen til å spore forsendelsen din online.

Hva er returpolicy hos dere?

Vi tilbyr en 30-dagers pengene tilbake garanti. Hvis du ikke er fornøyd med kjøpet ditt, kan du returnere produktet i sin originale tilstand innen 30 dager for en full refusjon.